Jump to content

Graphic errors...


Keen
 Share

Recommended Posts

Can someone tell me something about that error?

graw201xx6.jpg

EVGA 7600 GT (265 MB), 1 Gig Ram, AMD Athlon 64 3000+,

XP Pro up to date, all other relevants too.

All settings are plus minus at medium, dynamic lightning is off...

Edit: Changed pic size.

Edited by Keen
Link to comment
Share on other sites

I'm getting the same one from time to time aswell...affecting everything from map geometry to weapon models.

http://www.snowfella-modworks.com/pics/scarl.jpg

That's what I had a SCAR L look like the other week

I can't explain why it happends but I can tell you what it is...it's your GPU that for some reason interprets the .diesel model data wrong. Instead of rendering everything in it's proper places it's displacing individual vertices in random directions.

I've never had it happen on startup of the game, it seems to kick in after I have played a while...leading me to believe it either could be heat related or memory related.

Link to comment
Share on other sites

I've never had it happen on startup of the game, it seems to kick in after I have played a while...leading me to believe it either could be heat related or memory related.

I believe the same about the memory and the heat...

Edit: -

Edited by Keen
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...