Jump to content

Connecting ... but nothing appen!? [1.30]


CSF_Manti
 Share

Recommended Posts

After installing the 1.30 patch, every time the map changes I got stuck at Connecting ... screen. I've to exit GRAW and reconnect to the server. Very boring ...

Experiencing similar problem. When joining a LAN game, I get stuck at Waiting for Server Screen for about 10 minutes or so and then it finally disconnects. Usually on the second or third try I can get in to the server but I still have to wait the 10 minutes. I get stuck again at the waiting for server screen upon a map change. I didn't have this problem in 1.21

Link to comment
Share on other sites

Same problem tonight. 1 match on a dedicated server. Change map. Waiting for the server. Exit Graw. Open Graw. Internet. Join the same server. Waiting for the server. Wait for about 5 mins. Exit Graw. Open Graw. Trying to join any server for about 37 mins now but nothing happens. Exit Graw and go to sleep. GG. (Never happened with 1.21, never had a connection problem before)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...