Jump to content

HELP


HandyAndy
 Share

Recommended Posts

Hello...I was wondering if anyone could help me. Here is the problem. I haveplayed around quite a bit in the map editor and I think i know what I'm doing a little..

Now with that said. I created a pretty large map and in the editor it looks fine. In the draft mode it looks fine. All is well at this point. Now i do the 6-7 major rendor in medium and it spits out this crap. All my ground is black with execptions of a few areas and i dunno what is going on. I looked about in the world xml file for objects that could of dropped to -5000 and there are none. I cannot see any conflicting areas. I dunno what is going on. I just rendered it in draft and all looked well. Now its black? ######!

If anyone might have any suggestions please offer them. I spent way too much time on this to just drop it and start over.

thanks much

:wall::wall::wall::wall:

Link to comment
Share on other sites

delete all the files outta your lightmap folder and re-render the map using 5passes on medium. for some reason when i tried it on high on 5passes i got an error that it ran outta memory. a 3.2gig duel processor with 2gig of ddr2 ram. i shud look into that more.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...