Jump to content
Ghost Recon.net Forums

jwill58

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jwill58

  • Rank
    Recruit - 3rd Class
  1. Thanks for the tip ! I seem to be having trouble getting the "follow mode" to work . I tried but the only way I could get my AI to go anywhere is to "move" them . Either by aiming or "push tab" and give them a location to go to. So I must get Rosen to "follow" me onto the chopper, huh ? I will do this again. It must work sooner or later. Thanks, jwill58
  2. Please help me figure this out ! Im spotted-alarms go off. We go in and locate Blackhawk -I set C-4 ,but I cant detonate C-4 by pushing "X"...why not ? I then go after Rosen-I escort him and my other buddy down to the extraction zone-we kill all bad guys waiting on us. I've killed every bad guy on the map !. The chopper arrives...my buddy and I get in the chopper.Rosen just stands there-he wont board the chopper ! I try everything ! He just doesnt want to leave !!!! I push tab for a hint-for objectives it reads "Hold position until...."(Not sure about exact words) Is this a bug...did I miss s
  3. Crash in application version: 30292.2673 Unhandled exception - access violation C STACK: graw2 (???) : ??? ??? (???) : ??? SCRIPT STACK: data\lib\units\ai\soldier\smovelogics.dsf(0) data\lib\units\ai\soldier\smovelogics.dsf(0) data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0) data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0) data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0) data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0) data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0) data\lib\setups\setup.dsf(0) data\level\level.dsf(0) Renderer: threaded Physics : threaded
  4. I think I know what you're talking about. I have the Logitech Revolution wireless mouse. I just push the command for all of them(1) and this "illuminates the center menu(move, follow,attack) then I turn the "wheel" (not the button) either direction and this tells them which command to follow. The middle button on mine activates a search of folders-not anything in game. Im sorry if this doesnt help you any. Good luck,
  5. I use 162.22 WHQL from nVidia's website. Im not sure about the shadows but the game looks great. I upgraded from the 158.24. But I have Vista.......reasearch,research, research...then you decide. Good luck, jwill58
  6. HEY ! Thanks for the suggestion-I updated my driver to the one from nVidia(your link) and I played the first two levels of my game...AGAIN. Im definitely getting better at it ! I shut it down after playing through two missions...didnt want to tempt fate....anyway...will try more gaming tomorrow. Question-can I change the difficulty starting with the third mission ? Or must I complete the game on the same difficulty level I started on(Normal) Anyway , thanks for the tip.Looks great so far.
  7. I played this morning-just a fresh install of game-no trainer-patch v1.02 installed-now this crash with message as follows: (Crash in application version: 30292.2673 Unhandled exception - access violation C STACK: graw2 (???) : ??? Render ) I will read some forum when I get back this evening(VA appt today-Im DAV)I think I've read this error a few times already. This is a great place to come for help-Thanks to everyone !
  8. Has anyone with an 8800GTX GPU used this driver successfully ? With my setup (AMD cpu and MSI K9N Diamond m/b) I have had some problems getting the right driver to work in my system. I will research this and try. I will add I played through 2 missions and was clearing out Juarez (last checkpoint) when I had the first crash to desktop. I was using the 1.02 trainer with the 1.02 patch when this happened. Any help will be appreciated. Thanks so much !
  9. I can start this game just fine I played through two mission and was Clearing out Juarez -then a crash-I lost all my save points.I had to uninstall then reinstall. Now when I start the game(w/1.02 patch)the intro plays fine-its when the intro ends , I get this "unable to write into the installation folder". When I click "OK" it crashes back to desktop ! Its been completly uninstalled , then REinstalled. Same darn error and crash back to desktop ! I will appreciate any help whatsoever. Thanks so much !
  10. Did you ever get the SP demo to run ? I also am running Vista with a 8800GTX and I too am seeing the blades and floating glasses and black boxes. I also tried to install the patch and got the "could not find game" so the patch would not install. I have not tried to uninstall the demo YET. I want to play this demo. Can anyone offer an idea on what is causing this problem. And do I need to install the patch ? Thanks for your time ... jwill58
×
×
  • Create New...