Jump to content

AESTMantis

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

AESTMantis's Achievements

Recruit - 3rd Class

Recruit - 3rd Class (2/13)

0

Reputation

  1. I am having same issues.....except at about 5% it reboots my system..... No one has replied with any viable recommendations in the thread: http://www.ghostrecon.net/forums/index.php?showtopic=44344 I am with ya on the No Demo No buy. UBI has burnt me one too many times. With my system specs I should be able to crank this Demo. I have re-installed it from 4 different OFFICIAL SOURCES and NADA! I have NEVER had an issue loading/installing any game until now.
  2. Oh yeah my bad.....if a Mod could move this to Tech Support that would be great! Its early here. Thanks System Specs: Windows XP Pro SP2 with all updates 5400+ Dual Core AMD 2GB mem 7900GTX SB Audigy 2 ZS Platinum ALL Video and Sounds Drivers are up to date. It does the system check right after install and says I meet all the requirements! It seems when it starts up it goes into a window. Or maybe thats just a border around the initial startup screen.
  3. I have now Downloaded GRAW2 3 times from 3 different servers.....same routine: 1) DL 2) Run setup.exe 3) Get error on the initial try 4) Retry to run setup.exe 5) Seems to install ok 6) Click on GRAW2 Desktop icon to play 7) Looks as though its loading 8) After about 10 secs and while at the initial GRAW2 loading screen with the bar installing my system reboots itself! THATS IT! over and over. I have neverhad an issue installing, playing any UBI product. Anyone else with this issue? Anyone? Bueller?
×
×
  • Create New...