Jump to content

bigben

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

bigben's Achievements

Recruit - 3rd Class

Recruit - 3rd Class (2/13)

0

Reputation

  1. And how could it be a bad memory stick if i run other games normally?
  2. Did you look in Administrative Tools Event Viewer to see if it had the error report? What you describe sounds like something I had about 6 months ago and the error report stated the PC was rebooting from a bug check and that turned out to be a bad stick of memory. ← Yes ive done it and was searching on google but didnt really find anything! The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x1000008e (0xc0000005, 0x848dc00c, 0xaa79ab4c, 0x00000000). A dump was saved in: F:\WINDOWS\Minidump\Mini042606-13.dmp. Ive tried 2 different version of forceware i now have 84.43 and i tried 84.21 And my ram timing was set at 2 i tried lowering it at 1 but it didnt help! I tried using one stick of 512mb at a time (even i know the min specs is 1 gig) but i came out with the same issue. I tried both stick one after the other!!!
  3. PS = 480 watts Temp at 35 degree!! Havent try other high end game as my PC is mainly new!
  4. I'll start with my specs : MB : A8N-SLI CPU : AMD X2 3800+ GFX : ASUS 7600GT 256mb MEM : 1 GIG PC3200 Kingston Latest drivers installed for everything ! Ive installed the demo correctly...when comes the time to launch it i see the GRAW logo fine then a black screen appears as the demo starts loading. Then my screen flashes and i see a blue screen with an error message for like 0,5 seconds and then my PC reboots. I dont have time to see whats the error message as i cant pause it! Ive tried 4 times and everytime my PC rebooted. Ive tried reinstalling the demo : didnt work Ive tried reinstalling my drivers for my 7600GT : didnt work Ive waited so long and now i get this...ive just upgraded my comp to be able to play it... HELP ME PLS!!!
×
×
  • Create New...