Warning: preg_match(): Compilation failed: nothing to repeat at offset 0 in /cluster/004/vclusters/745w7e/sites/745w7e.vc.c4.catncloud.com/http/forums/admin/sources/classes/useragents/userAgentFunctions.php on line 841 whats wrong with this script? - GR:AW - Map Modding - Ghost Recon.net Forums

Jump to content

Ghost Recon Future Soldier


Photo

whats wrong with this script?


3 replies to this topic

#1 waltzing_corpse

waltzing_corpse

    Recruit - 3rd Class

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:nz auckland

Posted 19 August 2011 - 05:46 AM

Can someone please tell me what is wrong with this script.
its supposed to activate a area and then the enemy that is placed just up from the area but nothing happens the game starts and runs the map but no enemies show up when i run through the area???
and its just me that is playing this on LAN.

area name is :area1
enemy id is:temp_wave

please help!!
the script follows:


<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<World>
<!-- World -->
<load_scene file="/data/levels/custom_levels/my_level/my_level.diesel" use_lightset="true" materials="/data/levels/custom_levels/my_level/materials.xml">

<object name="world_bb" hidden="true"/>

<object name="room01" hidden="true"/>
<object name="Plane01" hidden="true"/>

<global_ambient color="60 60 40"/>

</load_scene>

<load_scene file="/data/objects/lens/normal_lens.diesel">
<object name="normal_lens" hidden="true"/>
</load_scene>
<load_scene file="/data/objects/lens/zoom_lens.diesel">
<object name="zoom_lens" hidden="true"/>
</load_scene>

<script_data>

<xi:include href="/data/levels/common/common.xml#xpointer(/common/*)"/>

<area_group name="area1" area_name="area1" group="mp_players" interval="0.3" condition="1"/>

-<user name="user" type="once">
<trigger type="UnitInArea" area="area1"/>
<event name="activate_temp"/>
</user>


<event name="start_game">
<element type="UnitInArea" area=" area1" state="activtate" start_time="3"/>

<event name="activate_temp">
<element type="ActivateGroup" group_id="temp_wave" start_time="2"/>
<element type="UnitInArea" area="area1" state="deactivate" start_time="3"/>
</event>

<player name="player1" mod_name="OnFoot">
<spawn unit_name="ghost_player" object="spawn_player1"/>
</player>
<player name="player2" mod_name="OnFoot">
<spawn unit_name="ghost_player" object="spawn_player2"/>
</player>
<player name="player3" mod_name="OnFoot">
<spawn unit_name="ghost_player" object="spawn_player3"/>
</player>
<player name="player4" mod_name="OnFoot">
<spawn unit_name="ghost_player" object="spawn_player4"/>
</player>


<gametype_info name="enemies_to_kill" value="65"/>

<spawn_manager>
<!--<xi:include href="/data/levels/merge_xml/common_spawn.xml#xpointer(/to_include/spawn/*)"/> -->
</spawn_manager>

</script_data>
</World>

id be grateful for any help thank you in advance.

Edited by Tinker, 19 August 2011 - 07:47 PM.
Removed 4 other topics all asking the same question? Please do not cross post.

MAKING FATE MAD SINCE "89"

#2 AmEyeBlind

AmEyeBlind

    Scout - 3rd Class

  • Members
  • PipPip
  • 241 posts
  • Gender:Male

Posted 19 August 2011 - 12:44 PM

hi,
i wonder it doesnt crash! well anyway i quoted the script you posted and marked the things i seen in red.

1. the - infront of the trigger, dont know if it does a difference but it shouldn't be there.
2. that space in front of the area name, double check on that. 1 space will make it not work.
(hint: never use space use _ instead)
3. major mistake, you didn't close the start_game event.

change those and it should work.

<area_group name="area1" area_name="area1" group="mp_players" interval="0.3" condition="1"/>

-<user name="user" type="once">
<trigger type="UnitInArea" area="area1"/>
<event name="activate_temp"/>
</user>


<event name="start_game">
<element type="UnitInArea" area=" area1" state="activtate" start_time="3"/>
</event>

<event name="activate_temp">
<element type="ActivateGroup" group_id="temp_wave" start_time="2"/>
<element type="UnitInArea" area="area1" state="deactivate" start_time="3"/>
</event>


Posted Image

#3 GRIN_Wolfsong

GRIN_Wolfsong

    Modder Gone Pro

  • GRIN
  • 3,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Uppsala, Sweden

Posted 20 August 2011 - 01:21 PM

I suggest using a text editor with XML syntax highlighting, like Notepad++. It helps you avoid a lot of small mistakes by simply seeing that there are matching tags and is the highlighting breaks, doesn't show the right colors on parts you know are correct, you know you've done something wrong.

Even better is to use an editor that actually tells you where there is an error and why, like Eclipse.
- Technical Artist @ Avalanche Studios
Games: BC: Rearmed 2, Lead & Gold: GotWW, Split/Second, Bionic Commando, Terminator Salvation, Wanted: WoF,
BC: Rearmed, TC's GR:AW 2, NwN: The Wyvern Crown of Cormyr & Infinite Dungeons
Mods: GRAW2 Extended v1.5.3 BETA, GR: Swedish Force - For King & Country v1.4.5

#4 waltzing_corpse

waltzing_corpse

    Recruit - 3rd Class

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:nz auckland

Posted 21 August 2011 - 12:23 AM

thanks heaps for the replies they really helped a lot cheers!!!!
MAKING FATE MAD SINCE "89"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users