Warning: preg_match(): Compilation failed: nothing to repeat at offset 0 in /cluster/004/vclusters/745w7e/sites/745w7e.vc.c4.catncloud.com/http/forums/admin/sources/classes/useragents/userAgentFunctions.php on line 841 Game wont get past from the weapon selection screen in COOP mode - GR:AW (PC) - Tech Support - Ghost Recon.net Forums

Jump to content

Ghost Recon Future Soldier


Photo

Game wont get past from the weapon selection screen in COOP mode


5 replies to this topic

#1 Ripper18

Ripper18

    Recruit - 3rd Class

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 21 January 2011 - 02:00 PM

I have reinstalled my old copy of GRAW thanks to the nostalgia and boredom, invited some of my friends to play with me (the same friends with whom i used to play with no problem at all), but COOP mode will just not run.

Heres the wierd thing :

In lobby chat, our pings are flawless. 60, 70, 90. No delay, no problems, nothing. If we pick Deathmatch mode, the game runs flawlessly, no lag at all. However, if we pick COOP mode (or any mode that includes NPCs) , my connection will have a huge burst of delay, where it will take me 7 seconds to send a message, and eventually, get disconnected from the server, not even making it through the weapon selection screen (im not the host, btw) Yes, we are using hamachi. The other wierd thing is that whenever we join a COOP match, suddenly i cant ping no one on hamachi, and my modem goes berserk (which is the same modem i used to play back then)

Also, i can play the campaing perfectly fine on single player (on the highest settings without lag), and i really have no idea how to solve this problem.

System specs and additional information, if useful:

Windows XP SP3
AMD athlon ™ 64 x2 dual 2.4ghz
nVIDIA GEFORCE 8600 512 mb RAM
2 GB RAM
500 MB SATA HD
Game running on patch 1.35, using hamachi 1.0.1.2

#2 AmEyeBlind

AmEyeBlind

    Scout - 3rd Class

  • Members
  • PipPip
  • 241 posts
  • Gender:Male

Posted 21 January 2011 - 02:26 PM

what happens when you try it over the normal in game browser without hamachi?
Posted Image

#3 Ripper18

Ripper18

    Recruit - 3rd Class

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 21 January 2011 - 02:31 PM

You mean the gamespy internet thing?

No server shows up, and Gamespy wont accept my login. (havent tried with other accounts, though)

#4 AmEyeBlind

AmEyeBlind

    Scout - 3rd Class

  • Members
  • PipPip
  • 241 posts
  • Gender:Male

Posted 22 January 2011 - 02:26 PM

whats the upload speed of the host? host should have at least 1M/bit upload.

i used graw once and never again on hamachi, we had much higher pings than playing graw over the normal in game gamespy thingi.
Posted Image

#5 jackdewey

jackdewey

    Recruit - 3rd Class

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 20 August 2011 - 01:00 AM

Me and my friends just got GRAW last week and experienced the same problem. We are using Gamespy online. No extra strange connection thing.

What we experienced is that when we tried to have 3 players in the Cooperative Campaign mode, things were fine. But when we brought that up to 4 players, then one of the players would not make it to the weapon selection screen.

has anyone else experienced that?

#6 Tinker

Tinker

     

  • Staff
  • 7,806 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK

Posted 20 August 2011 - 06:40 PM

Hmm, used to have the same issue, same went for GRAW2 also. Any 3 players could connect and play fine, but the last (4th) to join, would not get in. Each tried to host with no luck. A few years back that mind, connections and PC`s was not as good as now.

Try to ensure the person with the fastest connection hosts the game.

Make sure you are all patched to 1.35

Never had an issue with the ogr cooperative mode though.
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users