Jump to content
Ghost Recon.net Forums
Sign in to follow this  
pagey

Missing files after installing new videocard

Recommended Posts

HI.

My old 8800GTX died on the PC I run with XP and wheres GRAW2 and all the mods are installed.

I replaced it with an Sapphire Rt 240 1g ddr5 (Disapointment so far)

I been thru LOTS of problems, with internet missing files and games wont starting,

I fixed mostly of the probs but still cant get to work GRAW2.

Heres the message I got... see the pic.

Does anyone went thru that kind of problems?

Tnks.

IMAG0453_zps3dc344d2.jpg

Edited by pagey

Share this post


Link to post
Share on other sites

you moved from Nvidia to AMD right? it's possible that the Ageia PhysX installation didn't install AMD associated DLLs, only nvidia ones, reinstalling GRAW2 should fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dam .

Will have to buy it again then...dunno wheres the box anymore :(

(I did swear to myself never AMD again 8 years ago, . I broke the promise and now of course I regret it.:(

Tnks for the reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aah, AMD aren't too bad, once everything is in and working, it'll work for a while. i'd recommend getting the steam version that way you don't have to worry about a lost disk. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lil update, reinstalled Catalyst, now Physx drivers are installed over it...it works!

Im in game.

:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×