Sign in to follow this  
Followers 0

cant conect to severs :(

12 posts in this topic

Posted

ok about a month ago this started happening ether i conect to sever and play for fee sec then lose conect or cant even conect.iv been on to vodafone so many times they cant figure it out.its 7mb broadband. i have windows 7 64bit i7 3.0 6gig ram ati radeon 5870. iv avg full version iv turned of firewalls and so on....... any have an idea whts blocking my conection or what it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is this wireless broadband by any chance..??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yes iv tryed wired to no joy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Firstly, I see a few people who have this issue using wireless internet, I have no idea of the reason for this and unfortunately I have no advice to offer you.

With wired internet though these issues are somewhat less and can often be solved by disabling firewalls and checking router logs, (if using a router) and checking firewall/antivirus logs to make sure they arent causing any problem.

Some servers you wont be able to connect to depending what country your in it could be port blocking or ip blocking inposed by your isp or govt, I'm really not sure of the reasons why. Keep watching this thread though as others may have tips/tricks to offer you.

Best of luck..!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

thanks dam govt

got it working on lan but gone again.

Edited by nigelk9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

anyone help me???????????????????????????????????????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

do you use a dongle? or is the wireless card integrated into your computer?

it could be that the wireless card (or dongle) is only 56k or whatever which causes absolute mayhem on Game servers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

its vodafone router i can use wireless and lan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

the lan works sometimes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i would probably say you aren't close enough to the "exchange" then, it sounds like that type of issue if you ask me, in which case i'd change your ISP if possible. they may say it's 7.0 mb broadband on the Adverts but you could only be getting about 1mb, it was a problem we had with Sky, they said 20MB broadband but i only got 2mb broadband where i was.

so try changing your ISP if possible, see if that solves the issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

it avg speed is 5mb

dose any one have a clue what i could do i just loses connection on servers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

it avg speed is 5mb

dose any one have a clue what i could do i just loses connection on servers

it was vodafones failt at last thu listen to me no i can get on gud few severs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0