Jump to content
Ghost Recon.net Forums
Sign in to follow this  
Havok

trojans

Recommended Posts

anyone ever been hit by a trojan virus ? my 'puter has been doing weird stuff lately, stuff it doesn't normally do i.e. rebooting by self ,once or twice has this happened, drives opening, i will go to left-click an icon on desktop to start program and instead it acts as if i've right clicked....weird. plus i get mad hits on my 135 and 445 port, like over 100 in a span of minutes -- why? these things don't happen all the time though. anyone know of a good trojan scanner i can d/l ? doing a reformat on the weekend and i don't want any surprises . :wall:

thanx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Or if you can get your hands on Norton AV then get it

norton antivirus ? have 2002 norton

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was once hit by one that wouldn't allow my comp to shut down. This was awhile ago, but I couldn't figure how they got past my Norton AV.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also try Shields Up, it will test your computer and the different ports to see if they are vulnerable. I don't remember the website address but you can do a search for it. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Havok, run LiveUpdate for your Norton prgrm and then scan the whole system for any viruses or such. And listen to the other guys too, just cause Norton may not find anything doesn't mean that it ain't there. I would look into Shields Up also.

Share this post


Link to post
Share on other sites

shields up is at grc.com i have done multiple scans with norton ,which i always update, no infection . full stealth mode from shields up.... i don't know why my 'pute would do this stuff it's not like it happens all the time.... who knows? maybe my house is haunted :unsure: actually i just moved within the year and my 'pute didn't do this b4 ? :(

the reason i believe it's a trojan is because of multiple hits on port 135 from multiple machines suggesting either an attempt at a d.o.s (pointless as i am using my 'pute from home and am not a server or website) or other infected 'putes trying to connect 2 me 'cause i am also infected. BUT... i get none of these types of hits when i first power on my 'pute which i think i would if i had a trojan aaaaaaaaaarrrrrrrrghh :wall:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would suggest getting at least a trial version of a good Trojan removal program. My suggestion would be Anti-Trojan. For some reason NAV doesn't seem to catch everything especially trojans. I scanned my comp with NAV and it came up clean, used AT and it found a trojan file and deleted it for me. Good luck. ;)

You might also want to get Ad-aware, it's a free program that scans your computer for spyware and lets you delete it.

Edited by Sgt. Slaughter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isn't the port used for a HTTP server 80? Or is it 88? Something like that? I wonder what those ports are? :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

For Trojans I use use SWAT IT. It scans for only trojans and is availible fee from c.net.com...............

Share this post


Link to post
Share on other sites
anyone ever been hit by a trojan virus ? my 'puter has been doing weird stuff lately, stuff it doesn't normally do i.e. rebooting by self ,once or twice has this happened, drives opening, i will go to left-click an icon on desktop to start program and instead it acts as if i've right clicked....weird. plus i get mad hits on my 135 and 445 port, like over 100 in a span of minutes -- why? these things don't happen all the time though. anyone know of a good trojan scanner i can d/l ? doing a reformat on the weekend and i don't want any surprises . :wall:

thanx

Sry i only just noticed this thread so im a little behind....i once had the exact same problems - comp would restart on its own with no warning, right clicking action when i clicked the left mouse button, programs going a little crazy, internet slowed down dramatically as if i was running on a pentium 75 with a 28.8 modem :wacko::angry:

But one day it just stopped and it seems to be ok now, so dunno wot happened but tis ok now. Now i've mentioned it i've prolly jinxed it and it'll start all over again :o:blink::wall: lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

:huh: - PC Scanned and nothing was found.

I had a Port that showed a Bravo5 Possibility or Vulnerability ? That being said, once the Program had finished It reported that all was fine.

Owell - :ph34r:

Hehe..

Sincerely,

Share this post


Link to post
Share on other sites
i once had the exact same problems - comp would restart on its own with no warning, right clicking action when i clicked the left mouse button, programs going a little crazy, internet slowed down dramatically as if i was running on a pentium 75 with a 28.8 modem

by chance do you have a dell Velocity ? :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
maybe your the one at fault... Acid isnt really good on the brain...

that must be it :devil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×