Jump to content
Ghost Recon.net Forums

REN_KYA

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About REN_KYA

  • Rank
    Recruit - 3rd Class
  1. yes sir i played under the name BsR_eXodus sup eXodus i play as Renegade Xcal i now play arma 2 and also waiting for arma 3 dont think ill be playing grfs i dont really like where they are taking the ghost recon game these days
  2. i found this error when looking over the rvsa rules <!-- <element type="ShowMessage" msg="Rebels score a partial victory!" start_time="0.0"/> --> <element type="ShowMessage" member_type="member_a" header="rvsa_defeat" msg_id="rvsa_rebels_partial_victory" kind="splash" /> <element type="ShowMessage" member_type="member_b" header="rvsa_victory" msg_id="rvsa_rebels_partial_victory" kind="splash" /> <element type="EndRound" winner_side="2" reason="Rebels partial victory - 1 adat destroyed"start_time=5" /> </event> where it says start_time=5
  3. found out you don't have to edit the sb_global.xml the editor go's by your video settings in the game to render a low draft just set your video setting all to low then go back in and render your draft for a quicker render or to medium for your final or high if you have the memory to run it on high
  4. i no how you guys feel i was ready to render my map but cant on medium setting it keeps crashing andsaying i dont have enuff memory i have 2 gig of ram then we have to unbundle the quick.bundle then rebundle it this bull ######
  5. i am running windows xp and all up to date. and no mater what xfi setting i use extreme or high or medium, i will get the cracking and squealing sounds playing when they shouldn't be, and lockups and i have noticed if i turn down the physics settings to normal it wont do it as bad here are my full specs dfi lanparty ut nf590 sli m2r/g Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Phoenix - AwardBIOS v6.00PG AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~3.0GHz 2 NVIDIA GeForce 7900 GTX running in sli+ the sound c
  6. i tryed every thing i there is to try ill just have use generic hardware high it seems to work ok on that setting
  7. i will try the bata drivers and see if they help thanks for the link
  8. i saw the post that didnt help any
  9. anyone els having sound issues when using extreme setting with a creative xfi cards of poping cracking and scratching sounds and sounds looping my specs are dfi lanparty ut nf590 sli m2r/g creative xfi fitality 2 bfg 7900 gtx 2 gig ozc reaper pc26400 bfg physics card amd 6000 3 gig
  10. That isn't a GRAW 1 or 2 issue. #1 make sure you have the latest drivers as they need the newest openal support #2 in your bios shut off memory excelleration.' #3 if it's an earlier nforce (i think 590) there is no fix although i heard a bios upgrade fixes. X-fi's are fine in GRAW with Vista and XP. i have the 590 chip and my bios have been updated and i have the latest xfi driver and i have no option for memory excelleration in my bios any thing els i could try?
  11. is there any fixes for the creative xfi cards from the cracking sounds and noises and sound loops and crashes from that when using extrem settings?
  12. Crash in application version: 30292.2673 Unhandled exception - access violation C STACK: graw2 (???) : ??? SCRIPT STACK: data\level\level.dsf(0) Renderer: threaded Physics : threaded
×
×
  • Create New...